Büyüklere Oyuncaklar

Oyuncaklar küçükler içindir, diye bir sınırlamaya katılmıyorum. Bilakis oyuncaklar küçükler için sınırlandırılmıştır. +3 yaş, +8 yaş gibi. Tavan noktası bulunmamaktadır. Yani pek tabi babam da paşa gönlü isterse, gönlünce oynayabilir. Hatta parasını çatır çatır da ödeyen bizzat kendisi ise kimin, nasıl bir kınamaya hakkı vardır. Cık cık :)

17 Eylül 2008 Çarşamba

Powerball

Son zamanlarda ofisteki en popüler oyuncağımız NSD Powerball. Aslında oldukça eski olan bu güzelim topcağızı neden bu kadar geç keşfettik bilmiyorum. Şimdilerde elimizden düşmüyor.

Powerball'ın olayı döndürdükçe kendi içinde bir dengesizlik yaratarak sizi zorlaması ve sizin de bu dengesizliği dengeli bir şekilde sürdürmeye çalışmanız ile kas vb çalıştırmanız. Üstündeki dijital göstergede çeşitli değerler okunuyor. Tabi ki bizim için en önemlisi RPM yani Round Per Minute ki dakikadaki dönüş sayısı demek. Yeni başlayanlar için bu 3000-4000 gibiyken zamanla artıyor. Dünya rekoru Akis adlı bir Yunanda 16000lerde iken Türkiye rekoru 15000'lerde.

Sportif alanda faydası veya klavyenin yorduğu bileklerimizi ne denli çalıştırdığı meçhul; ancak "erkeklik" hormonlarından olsa gerek, ofisteki testesteron salgılayanlar kendi içinde kapışmaktalar. Her ne kadar zirve yarışında Metin ile kapışsak da, son dönemde Türkiye Rekorlar listesine girecek bir başarıyı gerçekleştirmemle, liderliğimi perçinledim :)

190.ıncıyım (şimdilik ;)
http://www.powerball.gen.tr/turkiye.php?sayfa=4

Metin ise 10278 ile 203'üncü olarak listeye girdi. Görkem ilk denemesinde "bu ne yaaa?" diyerek 8900 yapınca biz hemen elinden aldık zira Türkiye rekorunu kırmadan önce bizim de biraz yükselmemiz lazım :)

Hiç yorum yok: