Büyüklere Oyuncaklar

Oyuncaklar küçükler içindir, diye bir sınırlamaya katılmıyorum. Bilakis oyuncaklar küçükler için sınırlandırılmıştır. +3 yaş, +8 yaş gibi. Tavan noktası bulunmamaktadır. Yani pek tabi babam da paşa gönlü isterse, gönlünce oynayabilir. Hatta parasını çatır çatır da ödeyen bizzat kendisi ise kimin, nasıl bir kınamaya hakkı vardır. Cık cık :)

22 Eylül 2008 Pazartesi

Batman: The Dark Knight Corn Flakes


Ne filmdi ama! Özellikle de Joker rolüyle Heath Ledger'ın muhteşemliği ve sonrasında ölümüyle çok konuşuldu. 16 metrelik dev perdesi ve iMax kalitesiyle Türkiye'de tek izlenebilecek yer olan İstinye Park'ta izleme şansına erişmiştim.


Batman: The Dark Knight Corn Flakes from Erdem Genç on Vimeo.

Promosyon ürünleri de çıktı tabi. Kahvaltılarda Corn Flakes yiyen bendeniz, her daim birşeyler hediye edenleri tercih ederim. Bakınız Nestle de şu The Dark Knight olayına el atar atmaz hemen de aldım ve ekteki bücürük çıktı. Ellerini aşağı indiriyorsunuz, sözüm ona "aparkat" çekiyor. Hayırdır inşallah, böyle aparkat mı olur demeye kalmıyor, zira "başka manalı birşey yapsan ne olur bücürük" gibi tepkiler sezinleniyor. Tabi seri yapmak istiyor deli gönül. Özellikle Joker istiyor. Hapır küpür yiyor mısır gevreğini ama yenisinde sonuç yine Batman. Neyse bakalım üçüncü pakete selametle diyoruz.

Hiç yorum yok: